2410289110 6972083538 23ης Οκτωβρίου - Νικηταρά geo.magouliotis@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Χειρούργος Οδοντίατρος | Λάρισα
Μαγουλιώτης Γεώργιος
 
 
Ο δρ. Γεώργιος Μαγουλιώτης είναι ένας έμπειρος οδοντίατρος που αφιερώνει την επαγγελματική του ζωή στη φροντίδα της υγείας και της αισθητικής του χαμόγελου σας. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της οδοντικής φροντίδας, ο δρ. Μαγουλιώτης προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψει κάθε ανάγκη των ασθενών του
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
Οδοντική Χειρουργική
Σφραγίσματα και Ανασυστάσεις Δοντιών από Σύνθετη Ρητίνη

Είτε πρόκειται για την απλή σφράγιση ενός κενού στο σμάλτο των δοντιών σας είτε για την ανασύσταση δοντιών με σύνθετη ρητίνη, ο δρ. Μαγουλιώτης είναι εδώ για να δώσει λύση στα προβλήματά σας.

Ενδοδοντία
Ενδοδοντική Θεραπεία μονόριζων και πολύριζων δοντιών

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον εσωτερικό ιστό των δοντιών σας, ο δρ. Μαγουλιώτης ειδικεύεται στην ενδοδοντική θεραπεία για να σας προσφέρει ανακούφιση.
 

Περιοδοντολογία
Θεραπεία Ουλίτιδας και Περιοδοντίτιδας

Η υγεία των ούλων είναι ουσιώδης. Ο δρ. Μαγουλιώτης προσφέρει εξειδικευμένη θεραπεία για ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα.


 

Προσθετική Οδοντιατρική
Στεφάνες, Γέφυρες, Οδοντοστοιχίες

Αναζητάτε τρόπους να βελτιώσετε την εμφάνιση του χαμόγελου σας; Ο δρ. Μαγουλιώτης προσφέρει λύσεις προσθετικής οδοντιατρικής όπως στεφάνες, γέφυρες και οδοντοστοιχίες.
 

 
 
 
 
Παιδοδοντία
Προληπτική Κάλυψη, Εμφράξεις, Πολφοτομή

Οι νεότεροι ασθενείς απαιτούν ειδική φροντίδα. Ο δρ. Μαγουλιώτης προσφέρει προληπτική κάλυψη, εμφράξεις και άλλες υπηρεσίες για τα παιδιά.

Χειρουργική Στόματος 
Εξαγωγές, Αφαίρεση Κύστεων, Ακρορριζεκτομή

Από απλές εξαγωγές δοντιών έως και χειρουργικές αφαιρέσεις κύστεων και ακρορριζεκτομές, ο δρ. Μαγουλιώτης είναι εξειδικευμένος στη χειρουργική στόματος.

Αισθητική Οδοντιατρική
Όψεις Σύνθετης Ρητίνης, Πορσελάνες, Λεύκανση

Η αισθητική είναι σημαντική για το αίσθημα αυτοπεποίθησης. Ο δρ. Μαγουλιώτης προσφέρει αισθητικές λύσεις όπως όψεις σύνθετης ρητίνης, πορσελάνες και λεύκανση δοντιών.

Εμφυτεύματα

Εάν χρειάζεστε εμφυτεύματα για την αντικατάσταση απουσιάζοντων δοντιών, ο δρ. Μαγουλιώτης είναι εδώ για να παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα.

 

 
 
 
 
 
 

Ο δρ. Γεώργιος Μαγουλιώτης και η ομάδα του δεσμεύονται να παρέχουν υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα, με τον ανθρώπινο προσανατολισμό και την εμπειρία που αξίζετε. Επικοινωνήστε σήμερα για να κλείσετε ραντεβού και να ανακαλύψετε πώς μπορεί να βελτιωθεί η υγεία και η εμφάνιση του χαμόγελου σας με τη βοήθειά του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

geo.magouliotis@gmail.com
 
 

2410289110 - 6972083538
 
 

23ης Οκτωβρίου - Νικηταρά | Λάρισα